Radionica kod Jece Perece

Pripremni časovi za polaganje prijemnog ispita iz srpskog za osmake – sve na jednom mestu!

Oni koji su se već pripremili, sada uživaju. Međutim, svima ostalima ovaj kurs će itekako dobro doći.

Kako da se vaš osmak brzo i lako pripremi za prijemni iz srpskog? (iako je već maj mesec)

Maj je, a vaše dete još nije počelo sa pripremam za prijemni iz srpskog jezika?

Strepite kako li će proći na prijemnom i da li će uspeti da upiše željenu srednju školu? 

 

Ne morate da strepite, jer ima sasvim dovoljno vremena da se dete pripremi – pod uslovom da ne čekate još dugo!

 

Najbolje vreme da počnete sa pripremama je odmah.

 

Uz paket od 12 snimljenih lekcija, u trajanju do trideset minuta + obavezno vežbanje + utvrđivanje gradiva (na časovima uživo preko zoom-a), i to u roku od 6 nedelja, vaše dete biće spremno da bez stresa i lako položi prijemni iz srpskog – pod uslovom da prođe kroz sve lekcije, uradi domaće zadatke i utvrdi gradivo na dodatnim časovima.

 

Ovaj program potpuno pokriva tri individualna časa nedeljno, s tim što mu dodatnu vrednost daje usmerenost isključivo na gradivo koje dete treba da obnovi, odnosno nauči. Na ovaj način proći će kroz celokupnu zbirku zadataka koji će biti na prijemnom, tako da eliminišemo efekat iznenađenja. Svi zadaci će mu biti poznati. 

 

Za ovaj paket, koji je već dostupan na platformi, potrebno je da se prijavite preko prijavne forme, tako da dete može početi odmah s učenjem i vežbanjima. Svake subote na platformi će vas čekati dve nove lekcije, počev od 30. aprila, s tim da će vaše dete imati dovoljno vremena da se pripremi ako ove časove počne da prati i u drugoj nedelji maja. Krajnji rok za prijavu na kurs je 12. maj.

 

Cena paketa iznosi 12.000,00 dinara (malo više od 660,00 dinara po času), s tim da časove možete plaćati na nedeljnom ili mesečnom nivou ili u celosti. 

 

Za uplate u celosti dobijate popust od 15%, te cena pripreme iznosi 10.200,00 dinara.

 

Ja sam Jelena Uspenski i profesor sam srpskog jezika i književnosti. Mnogo volim srpski jezik i misija mi je da ga svi koji uče sa mnom takođe zavole. Kroz individualne časove sa mnom za prijemni ispit se dosad, i to sa dosta dobrim uspehom, spremilo više desetina đaka. 

 

Prijavite se za ovaj kurs već danas kako biste svom detetu olakšali da dobro nauči srpski jezik i da upiše srednju školu koji želi. 

 

Za kurs se prijavite preko prijavne forme. Na mejl će vam stići instrukcija za plaćanje, a zatim i link kako da pristupite platformi za učenje. 

 

Biće to nezaboravnih šest nedelja, uz puno učenja, ali i dobre zabave.